Τα νέα μας

Περιφερειακός συμπαραστάτης

Ενημερώνουμε τους τυχόν ενδιαφερομένους συναδέλφους ότι δεν έχει γίνει και εκκρεμεί  η εκλογή του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει υποψηφιότητα. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα και στα γραφεία της ΠΙΝ.

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - Απόφαση Συντονιστικής Επιτροπής 15/12/14

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, συνεδρίασε στις 15/12/2014 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και αποφάσισε ομόφωνα ότι με τα σημερινά δεδομένα δεν συντρέχει λόγος αναστολής της αποχής διαρκείας για το νομοσχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, η οποία αποφασίσθηκε με το Πανελλαδικό Δημοψήφισμα των Δικηγόρων στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014.
Η πρωτοβουλία του Υπουργού Δικαιοσύνης να μεταθέσει την πρώτη συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, από τις 16 Δεκεμβρίου όπως είχε ανακοινωθεί, για μετά τις εορτές,  οφείλεται στις εξελίξεις σχετικά με την επίσπευση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και δεν συνιστά  αποδοχή των θέσεων του Δικηγορικού Σώματος.
Κατόπιν τούτων, σε περίπτωση μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας στις 29/12/2014, θα συγκληθεί εντός 24 ωρών, Συντονιστική Επιτροπή και Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων.

Σελίδα 1 από 6

Εκδηλώσεις ΔΣΚ

Στατιστικά

00439379
ΣήμεραΣήμερα175
ΕχθέςΕχθές153
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα672
Αυτό τον ΜήναΑυτό τον Μήνα1001
Όλες τις ημέρεςΌλες τις ημέρες439379

Ποιός είναι Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 13 επισκέπτες και 2 μέλη

  • user449
  • alexkosm
Κύλιση στην Αρχή