Τα νέα μας

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2015

Όσοι εκ των υποψηφίων δικαστικών αντιπροσώπων επιθυμούν να κάνουν αίτηση προτίμησης ή εξαίρεσης, για τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, παρακαλούνται να καταθέσουν στη γραμματεία του ΔΣΚ τις αιτήσεις τους, Δευτέρα 31/8 από ώρα 08.00 έως 15.00 ή Τρίτη (1/9) από ώρα 08.00 έως 11.00 προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να αποσταλούν στον Άρειο Πάγο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε την αίτηση σας και να την καταθέσετε συμπληρωμένη στη γραμματεία . 

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους 

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ (δέιτε την Γεωγραφική διαίρεση για την συμπλήρωση της αίτησης)

ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ 2014

Παρακαλούμε πολύ τους Δικηγόρους του Συλλόγου σας, να παραλάβουν τα σχετικά τους, που αφορούν σε δικογραφίες του έτους 2014, μέχρι τις
30-9-2015 από το Τμήμα του Αρχείου του Πρωτοδικείου Κέρκυρας, άλλως, λόγω έλλειψης αποθηκευτικού χώρου,  αναγκαστικά θα προβούμε στη διαδικασία καταστροφής.

Ψήφισμα

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, πληροφορηθέν τον θάνατο του συνταξιούχου δικηγόρου Σπυρίδωνος Παγιατάκη, εγκρίτου μέλους του Δ.Σ.Κ. με προσφορά στην Κερκυραϊκή κοινωνία και στον Δικηγορικό Σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε επί μακρόν από διάφορες θέσεις και ως Γενικός Γραμματέας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
    Αποφασίζει την κατάθεση χρηματικού ποσού υπέρ Ιατρείου Κέρκυρας και ιδρύματος Μέλισσα, την επίδοση του παρόντος στην οικογένεια του εκλιπόντος και την ανάρτηση της φωτογραφίας του στα γραφεία του Συλλόγου.     

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.Κ.        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΑΔΗΣ                 ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014 ΕΩΣ 26/8

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (Ε.Τ.Α.Α), που συνεδρίασε την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015, έκανε δεκτή την εισήγηση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΤΑΝ) και αποφάσισε να παρατείνει έως την 26 Αυγούστου 2015 (ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων), την προθεσμία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2014 για όλους τους κλάδους ασφάλισης του Ε.Τ.Α.Α.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε την Παρασκευή 24/7/2015, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, υπό την προεδρία του Προέδρου της, Βασ. Αλεξανδρή, αμέσως μετά την ψήφιση του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Αφού προηγήθηκε εκτενής  συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών , η Ολομέλεια, υιοθετώντας την πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής, αποφάσισε:

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 5

Εκδηλώσεις ΔΣΚ

Στατιστικά

00468048
ΣήμεραΣήμερα114
ΕχθέςΕχθές195
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα304
Αυτό τον ΜήναΑυτό τον Μήνα114
Όλες τις ημέρεςΌλες τις ημέρες468048

Ποιός είναι Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και ένα μέλος

  • user524
Κύλιση στην Αρχή