Μετά από κάλεσμα του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας Γιώργου Καλούδη σήμερα (21/3) από τις 9 το πρωί έγινε Αυτοψία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ανδρέα Γουλή στην εξωτερική οδό (Θ.Κολοκοτρώνη), στη διασταύρωση Μητρ. Μεθοδίου με Δον Δημουλίτσα  και στο δημοτικό οικόπεδο (δίπλα από τη Βίλλα Ρόσσα), όπου πρέπει να γίνει καθάρισμα, (με την Πολεοδομική Εφαρμογ ή) άνοιγμα του δρόμου και  δημιουργία χώρου στάθμευσης για το Δικαστικό Μέγαρο.
   Ο κ.Γουλής δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσουν ταχύτατα η μονοδρόμηση, η κατασκευή ενός  all round στη συμβολή των οδών Μητρ. Μεθοδίου και Δον Δημουλίτσα, η Πολεοδομική εφαρμογή και ένταξη στο ΠΕΔ, δηλ.άνοιγμα του δρόμου (από τη πλευρά της Villa Rossa) και  δημιουργία χώρου στάθμευσης για το Δικαστικό Μέγαρο. (Πρόχειρη εκτίμηση κόστους έργων  περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ).
   Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου του είπε ότι θα συμπράξει, όταν ετοιμαστούν οι αποφάσεις και τα προαπαιτούμενα, να πάρουν μαζί έτοιμες προς υπογραφή  τις αποφάσεις στον Περιφερειάρχη κ. Γαλιατσάτο και μετά στον αρμόδιο υπουργό Υποδομών (πρώην ΠΕΧΩΔΕ) κ. Σπίρτζη , και θα  απαιτήσουμε να τις υπογράψουν πάραυτα για τη χρηματοδότηση και δημοπράτηση των έργων.