Συνάδελφοι
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή της ομάδας σας στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων.
Η Οργανωτική Επιτροπή συγχαίρει την ομάδα του Συλλόγου σας για την εξαιρετική συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα και ιδιαιτέρως επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον εκπρόσωπο της ομάδας σας κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος επέδειξε πραγματικά ήθος και συνεργασία.
Κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης του Πρωταθλήματος που διήρκησε 4 μήνες μόνον καλά λόγια ακούγαμε από όλους για την ομάδα σας και τους παίκτες σας και qi συνάδελφοι των υπολοίπων συλλόγων του ομίλου σας πραγματικά ανυπομονούσαν να συναντηθούν εντός και εκτός γηπέδου (στο τρίτο ημίχρονο) με τους συναδέλφους της ομάδας σας.

Η συνεργασία με τον συνάδελφο Σπύρο Βαρθολομαίο που εκπροσωπούσε την ομάδα του ΔΣ Κέρκυρας ήταν εύκολη, άψογη, διασκεδαστική και πάνω από όλα αντικατοπτρίζει στο ακέραιο το πνεύμα του Κανονισμού του Πρωταθλήματος του οποίου ο ρκοπός είναι «η άθληση των δικηγόρων της πατρίδας μας, η γνωριμία μεταξύ τους και η όυνεχής επαφή και επικοινωνία αυτών, προκειμένου να επιτευχθεί περαιτέρω σύσφιξη τόσο των σχέσεων αυτών όσο και των Δικηγορικών Συλλόγων τους».

Στα πλαίσια της επιθυμίας μας να βραβεύσουμε μία ομάδα του φετινού Πρωταθλήματος για το ήθος της και το ευ αγωνίζεσθαι, η Οργανωτική Επιτροπή δέχτηκε την πρόταση της Προέδρου της, να βραβευτεί η ομάδα του ΔΣ Κέρκυρας κατά την δεξίωση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, στη Δράμα, ώρα 21.30 στο Οινοποιείο «Οινογένεσις» για το καλωσόρισμα των ομάδων που προκρίθηκαν στην τελική φάση του 31ου ΠΠΠΔΣ.
Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να παρευρεθεί στην βράβευση ο εκπρόσωπος της Ομάδας σας. Η επίσημη πρόσκληση θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία και για τους υπέροχους συναδέλφους ου συλλόγου σας που κόσμησαν το 31ο ΠΠΠΔΣ.
Με εκτίμηση
Για την Οργανωτική Επιτροπή 31o ΠΠΠΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΜΑΛΙΑ ΣΑΛΩΝΙΔΟΥ